Miben vagyunk mások?

A Gastroking ebédfutár válogatott alapanyagokból, ízletes minőségi ételeket varázsol az Ön asztalára.

 

Működésünk kezdete óta pécsi és Pécs környéki beszállítóktól szerezzük be a magas színvonalú, friss hozzávalókat. Fontos számunkra, hogy napi beszállítóink az elvárt minőséget biztosítsák, éppen ezért az állandóságra törekszünk ezen a területen is.

Ételeink helyben készülnek pécsi konyhánkban, ezzel is biztosítva a frissességet és a kiváló minőséget. A szállítást megelőző nap készítjük el a következő napi rendeléseket. Fontos megjegyezni, hogy nem alkalmazunk mélyhűtést. Konyhánkon a legmodernebb élelmiszeripari technológiával biztosítjuk a minőségét. Az úgynevezett sokkolásos technológia nagy előnye, hogy az ételek megőrzik tápanyagtartalmukat, frissességüket, ízüket, mindemellett tartósítószer nélkül is 3 napig megőrzik szavatosságukat, hűtött tárolás mellett. A frissen elkészült ételeket hirtelen hűtéssel kb. 1,5 óra alatt hűtjük le a főző hőmérsékletről 3 fokra, majd gondoskodunk a zárt hűtőláncon keresztül történő biztonságos szállításról. Így garantáljuk az ételek élelmiszerbiztonsági szavatossági idejét.

Változatos menüsorunk lehetőséget ad arra is, hogy egyszerre több ételt rendeljen, így például elkerülhető egy fárasztó hét után, hogy hétvégén is azzal kelljen törődnie, hogy mit főzzön. A hét minden napján változatos meleg ételt biztosítunk minden korosztály számára.

Számos ételkiszállító cég bérelt futárokkal dolgozik. Számunkra azonban fontos ezen a területen is a megbízhatóság és az állandóság. Saját futárszolgálatunk minden nap 6 és 13 óra között szállítja ki a rendeléseket.

Konyhánkra jellemző a magyaros, házias ízvilág. Megrendelőink az ételt eldobható, mikrosütőben melegíthető, lefóliázott csomagolásban kapják. A minőség megóvása érdekében kérjük fogyasztásig hűtőben tárolni, fogyasztás előtt legalább 65 fokra felmelegíteni.
Az étlapon szereplő áraink tartalmazzák a megrendelt étel árát, a csomagolás és a házhozszállítás költségét és az áfát is.

 

Így kerül az ÖN asztalára az ízek királya!

 

Térkép