Ételmagyarázat
Rodolfó penne: csípős bazsalikomos paradicsomos szósz, csirke, gomba, sonka, sajt.
Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.
Zsiványpecsenye: sertés apróhús hagymával, szalonnával, füstölt kolbásszal gazdagítva.
Bakonyi sertésszelet: a sertésbordát , gombával, szalonnával gazdagítjuk,tejfölös paprikás szafttal tálaljuk.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Temesvári sertésszelet: sertésbordára zöldbabos-szalonnás ragut készítünk.
Magyaros rántott sertésborda: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal, hegyes erőspaprikával töltve bundázva.
Lyoni csirkemell: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk.
Hawaii saláta: saláta, uborka, kukorica, ananász, sonka, sajt.
Alföldi rántott húskorong: fasírt jellegű fűszerezett darálthús panírozva, olajban kisütve.
Szicíliai makaróni: tejszínes, paradicsomos, gombás, szalonnás csirkésragu, sajttal megszórva.
Párizsi sertésszelet gazdagon: a hússzeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal és tejföllel gazdagítjuk.
Rakott hal Ráczosan: burgonyát, lecsót rétegezünk, tetejére tengeri halfilét helyezünk, tejföllel meglocsoljuk, sütőben összesütjük.
Ajkai rakott tészta: tészta, túrókrém, baracklekvár.
Floridai töltött csirkemell: a csirkemellfilét baconnal, kukoricával, sajttal töltjük, bundázzuk.
Haragos sertésborda: a bordaszeletek bundáját erős pistával, chilivel fűszerezzük.
Pármai csirkés rakott burgonya: cs.mellcsíkokat tejszínes, sonkás, szalonnás mártással gazdagítjuk, burgonya ágyra rétegezve, sajttal megszórjuk és készre sütjük.
Favágó sertésszelet: a rántott sertésszeletre fokhagymás, gombás, sonkás ragut halmozunk sajttal megszórjuk.
Görög saláta: jégsaláta, paradicsom, kígyóuborka, fetasajt, lilahagyma, olívabogyó.
Petőfi sertésszelet: a sertéshúst egyben megsütjük, felszeleteljük, lecsós, szalonnás, fűszeres szószban tálaljuk.
Svájci lakodalmas töltött karaj: bundázott bordaszeleteket sonkával, gombával almával töltjük.
Bécsi palacsinta: rumos, diós,tejszínes töltelék ananász darabokkal, csokimártásban.
Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.
Tazmán rántott borda:füstölt tarjával, sajttal, gombával, csemegeuborkával töltött borda rántva.
Pellérdi részeges csirke: a fűszerezett csirkecombokra tejfölös szaftot készítünk.
Alföldi rántott korong: fasírt jellegű fűszerezett darálthús panírozva, olajban kisütve.
Csopaki rántott borda: a borda szeleteket sajttal-szalonnával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Penne arrabbiata: fűszeres, fokhagymás chilis paradicsomszósz tésztával és húsgolyóval.
Rántott csirkemellfilé Candy módra:baconnel, ananásszal és sajttal töltött csirkemellfilé rántva.
Óvári sertésborda: a sertésborda szeletre sonkát és gombát ,sajtot halmozunk, sütőben pirosra sütjük.
Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.
Hamis hot dog: a palacsintát ketchuppal, mustárral megkenjük , virslivel feltekerjük, bundázva tálaljuk.
Döbrögi sertésborda: két rántott borda közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.
Húsimádó makaróni: darálthússal, baconnal, szalámival olaszos ragut készítünk, sajttal gazdagítjuk.
Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.
Csirkemellfilé Budapest módra: a csirkemellfilét csirkemájjal, zöldborsóval, gombával ízesítjük.
Füleki saláta: a tésztához paprikát, uborkát, lilahagymát sonkaszalámit és sajtkockákat keverünk, ízesített tejfölös mártással tálaljuk.
Mátrai borzas csirkemell: a csirkemell szeleteket burgonyás bundában sütjük majd fokhagymás tejföllel locsoljuk, sajttal gazdagítjuk.
Magyaros rántott palacsinta: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal, erőspaprikával töltve, bundázva.
Fickós töltött borda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Mennyei zöldséges rizs: Répából, zellerből, gombából petrezselymes pikáns ragut készítünk, párolt rizzsel keverjük, sajttal gazdagítjuk.
Tenkes szelet: a sertészeletet csirkemájas-sonkás-gombás raguval és sajttal töltjük, majd kirántjuk.
Szegvári borda: az elősütött sertésbordát mustár, ketchup, hagyma és fokhagyma keverékével készített mártással öntjük le.
Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.
Rodolfó penne: csípős bazsalikomos paradicsomos szósz, csirke, gomba, sonka, sajt.
Bakonybéli csirkecomb: csirkepaprikás jellegű étel gombával gazdagítva.
Akasztói sertésborda: a rántott bordaszeletekre főtt tarját, lila hagymát halmozunk, sajttal megszórjuk.
Szatmári csirkemell rolád: csirkemell filét sonkával, szilvalekvárral töltjük.
Diplomata saláta: majonézes burgonya, sonkával, ananásszal, tojással, és kukoricával .
Bakonyi palacsinta: a palacsintákat darálthúsos, gombás, szalonnás raguval töltjük, tejfölös paprikás szafttal tálaljuk.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Zengővárkonyi sertésszelet: a sertéskarajt sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltjük,
Erdélyi rakott káposzta: rakott egytál-étel savanyú káposztából, darálthúsból, kolbászból, rizsből készül.
Alpesi sajtos tészta: a tésztát főtt burgonyával és sajtos tejszínes mártással keverve, sajttal szórva sütőben készre sütjuk, sült hagymakarikákkal tálaljuk.
Galgamácsai cigánypecsenye: babérleveles ízesítésű bordaszeleteket sült szalonnával .
Hortobágyi rántott csikós borda: a bordaszeleteket tojással, szalonnával, hagymával töltjük.
Luxemburgi csirkemellfilé: natúr csirkemell szeletekre almaszeleteket helyezünk, almamártással leöntjük, sütőben készre sütjük.
Lyoni csirkemell: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk.
Dubarry sertésszelet: natúr sertéskarajra párolt karfiolt halmozunk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük.
Mac and cheese: cheddar sajtos sajtszószban sült szarvacska tészta.
Bakonyi sertésszelet: a sertésbordát, gombával, szalonnával gazdagítjuk, tejfölös szafttal tálaljuk.
Öreghegyi sertésborda: rántott szeletek közé baconos, lilahagymás körőzöttet halmozunk.
London szelet: a bordaszeleteket gombával, tejfölös mártással és reszelt sajttal gazdagítjuk.
Sertésapró Budapest módra: a sertés apróhúst csirkemájjal, zöldborsóval, gombával ízesítjük.
Faluházi babgulyás: babgulyás tejföllel, burgonyával gazdagítva
Polpetti sertésborda:sajttal sonkával göngyölt karaj rántva, milánói makarónival .
Velencei rolád: fűszeres tojással töltött sertésroládot bacon köntösbe tálaljuk.
Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk.
Sertésszelet Budapest módra: a sertéskarajt csirkemájjal, zöldborsóval, gombával ízesítjük.
Mátrai borzas csirkemell: a csirkemell szeleteket burgonyás bundában sütjük majd fokhagymás tejföllel locsoljuk, sajttal gazdagítjuk.
Rozsdás sertésszelet: a karajszeleteket pirosra sütjük, hagymás szaftban tálaljuk .
Savanyú vetrece: sertéshúst kockára vágjuk, tejfölös,mustáros, babérleveles savanyú mártásban tálaljuk.
Hamis Chimichanga:palacsintába töltött chilis húsragú babbal, fűszeres sajtos öntettel.
Bugaci töltött csirkecomb: a csirkecombokat gombával-cukorborsóval-tojással-rizzsel-májjal töltjük, petrezselymes rizzsel tálaljuk.
Milánói sertésborda: gombával paradicsommal ízesített spagettin, rántott hússzeleteket tálalunk, sajttal gazdagítjuk.
Alföldi rántott húskorong: fasírt jellegű fűszerezett darálthús panírozva, olajban kisütve.
Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.
Zengővárkonyi sertésborda: a sertéskarajt sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltjük, bundázzuk.
Mindenfélés főzelék: cukorborsóból, brokkoliból, zöldbabból, kukoricából és karfiolból készül.
Hamis hot dog: a palacsintát ketchuppal, mustárral megkenjük , virslivel feltekerjük, bundázva tálaljuk.
Baranyai torosmáj: burgonya alapra sertéspörköltet, ízesített sertésmájat majd lilahagymát halmozunk
Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós tojással töltjük. Paprikás mártásban tálaljuk.
Erdélyi rakott káposzta: rakott egytál-étel savanyú-káposztából, darálthúsból, kolbászból, rizsből készül.
Rántott sertésborda ördög módra: a sertésbordát szalonnával, kolbásszal csípős zöld paprikával töltjük, bundázzuk.
Fickós rántott borda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Várdai gombás-krémsajtos csirkemell: a csirkemell szeletekre gombás-sajtos mártást halmozunk.
Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.
Füleki saláta: a tésztához paprikát, uborkát, lilahagymát sonkaszalámit és sajtkockákat keverünk, ízesített tejfölös mártással tálaljuk.
Szicíliai makaróni: tejszínes, paradicsomos, gombás, szalonnás csirkésragu, sajttal megszórva.
Birodalmi spagetti:fűszeres, paradicsomos tészta. Csabai rántott borda: a karajszeleteket fűszeres csabai kolbásszal és sajtkrémmel töltjük.
Luxemburgi sertésborda: natúr sertésszeletre almaszeleteket helyezünk, almamártással leöntjük, sütőben készre sütjük.
Szakállas rántott szelet: két rántott szelet között sajtszósz tatlálható, reszelt sajttal gazdagítva.
Bakonybéli csirkecomb: csirkepaprikás jellegű étel gombával gazdagítva.
Pikáns húsgombócleves: tejfölös-tárkonyos húsgombócleves.
Döbrögi sertésborda: két rántott borda közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.
Óvári sertésborda: a sertésborda szeletre sonkát és gombát halmozunk, beborítjuk sajttal, pirosra sütjük.
Magyaros rántott palacsinta: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal,hegyes erőspaprikával töltve, bundázva.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Bécsi palacsinta: rumos, diós,tejszínes töltelék ananász darabokkal, csokimártásban.
Alföldi parasztos Cordon-Bleu: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, lilahagymával, füstölt sajttal töltjük, bundázzuk majd kisütjük.
Lyoni csirkemell: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk.
Sertésgyuvecs: rakott szerb étel.Összetétele: főtt burgonya, darálthús, rizs és lecsó.
Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.
Párizsi sertésborda gazdagon: a hússzeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal és tejföllel gazdagítjuk.
Rodolfó penne: csípős bazsalikomos paradicsomos szósz, csirke, gomba, sonka, sajt.
Bakonyi sertésborda: a sertésszeletet, gombával, szalonnával gazdagítjuk,tejfölös paprikás szafttal tálaljuk.
Rántott csirkemellfilé Candy módra:baconnel, ananásszal és sajttal töltött csirkemellfilé rántva.
Milánói csirkemellfilé: gombával paradicsommal ízesített spagettin, rántott csirkemell szeletet tálalunk, sajttal gazdagítjuk.
Mac and cheese: cheddar sajtos sajtszószban sült szarvacska tészta.
Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.
Öreghegyi sertésborda: rántott szeletek közé baconos, lilahagymás körőzöttet halmozunk.
Bánffy sertésszelet: sertésbordára, velős ragut halmozunk, tükörtojással gazdagítjuk.
Fickós rántott palacsinta: a palacsintákat füstölt hússal,sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.
Alpesi csirkemellfilé: a csirkemell szeleteket sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.
Alpesi rántott palacsinta: a palacsintákat sajttal, sonkával, gomvával töltjük bundázzuk.
Makói rántott borda: a karajszeleteket hagymás, boros, fűszerekkel gazdagítva bundázzuk.
Temesvári sertésszelet: sertésszeletre zöldbabos-szalonnás ragut készítünk.
Döbrögi csirkemellfilé: két rántott csirkemellfilé közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.
Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.
Hamis Chimichanga:palacsintába töltött chilis húsragú babbal, fűszeres sajtos öntettel.
Rácz csirkecomb: burgonya alapra helyezett lecsós csirkecomb.
Faluházi babgulyás: Babgulyás tejföllel, burgonyával gadagítva.
Petőfi sertésszelet: a sertéshúst egyben megsütjük, felszeleteljük, lecsós, szalonnás, fűszeres szószban tálaljuk.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Dodomai hal: a tengeri halfilét paradicsomos, zelleres, fűszeres szószban tálaljuk.
Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.
Polpetti:sajttal sonkával göngyölt karaj milánói makarónival .
Lyoni csirkemell: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk.
Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.
Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.
Soproni násznagyleves: marha és csirkehúsból készült zöldséges húsleves jellegű étel, káposztagombóccal.
Svájci lakodalmas töltött karaj: bundázott bordaszeleteket sonkával, gombával, almával töltjük.
Zsiványpecsenye: sertés apróhús hagymával, szalonnával, füstölt kolbásszal gazdagítva.
Rodolfó penne: csípős bazsalikomos paradicsomos szósz, csirke, gomba, sonka, sajt.
Korzikai csirkemellfilé: cs.mellszeleteket citromos mustárba mártjuk, majd fűszeres zsemlemorzsába forgatjuk és pirosra sütjük.
Zengővárkonyi sertésszelet: a sertéskarajt sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltjük, bundázzuk.
Csirkemell görögösen : a csirkemellet görögösen fűszerezzük, hagymával, paprikával, fetasajttal készresütjük.
Dán húsgombóc: sertés darálthús dán fűszerezéssel: só, őrölt bors, hagyma, fokhagyma, gyömbér, koriander, zeller, pirospaprika, kömény, cayenne bors.
Szicíliai makaróni: tejszínes, paradicsomos, gombás, szalonnás csirkésragu, sajttal megszórva.
Velencei rolád: fűszeres tojással töltött sertésroládot bacon köntösbe tálaljuk.
Kátay töltött borda: tormával, sonkával töltött borda rántva.
Húsimádó makaróni: darálthússal, baconnal, szalámival olaszos ragut készítünk, sajttal gazdagítjuk.
Hamis máglyarakás: tojáshab nélkül, vanília pudinggal készül.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Óvári sertésborda: a sertésborda szeletre sonkát és gombát halmozunk, beborítjuk sajttal, sütőben pirosra sütjük.
Arrabbiata penne: fűszeres, fokhagymás chilis paradicsomszósz tésztával .
Akasztói rántott borda: a rántott bordaszeletekre főtt tarját, lila hagymát halmozunk, sajttal megszórjuk.
Párizsi csirkemellfilé gazdagon: a csirkemell szeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal és tejföllel gazdagítjuk.
Alpesi sajtos tészta: a tésztát főtt burgonyával és sajtos tejszínes mártással keverve, sajttal szórva sütőben készre sütjuk, sült hagymakarikákkal tálaljuk.
Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.
Fickós töltött borda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Dubarry sertésszelet: natúr sertéskarajra párolt karfiolt halmozunk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük.
Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.
Húsimádó makaróni: darálthússal, baconnal, szalámival olaszos ragut készítünk, sajttal gazdagítjuk.
Csirkecomb jóasszony módra: a sült csirkecombokat hagymás, gombás, szalonnás, burgonyás ragun tálaljuk.
Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós, tojással töltjük. Paprikás mártásban tálaljuk.
Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.
Alföldi rántott szelet: fasírt jellegű fűszerezett darálthús panírozva, olajban kisütve.
Bakonyi palacsinta: a palacsintákat darálthúsos, gombás, szalonnás raguval töltjük, tejfölös paprikás szafttal tálaljuk.
Hortobágyi rántott csikós borda: a bordaszeleteket tojással, szalonnával, hagymával töltjük.
Erdélyi rakott káposzta: rakott egytál-étel savanyúkáposztából, darálthúsból, kolbászból, rizsből készül.
Patti prímások kedvence: sertéstarjából, sertéslábból készült gombás, tejfölös, csípős, mustáros fűszerekkel ízesített étel.
Bánffy sertésborda: sertésbordára, velős ragut halmozunk, tükörtojással gazdagítjuk.
Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.
Szatmári csirkemell rolád: csirkemellfilét sonkával, szilvalekvárral töltjük.
Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk. &n
A megrendeléseket mindig a tárgyhetet megelőző péntek 14 óráig lehet leadni telefonon, az ebédszállítónál vagy e-mailban (csatolt fájlként) a letölthető megrendelőlapunk segítségével.
A készpénzfizetés minden esetben az ebédszállítónál történik.
Módosításokat a szállítást megelőző napon 11 óráig, kizárólag telefonon fogadunk el.