Ételmagyarázat
Milánói csirkemellfilé: gombával paradicsommal ízesített spagettin, rántott csirkemellfilét tálalunk, sajttal gazdagítjuk.
Szerb rizseshús: fűszeres pörköltszerű húskockák, lecsós, szalonnás rizzsel keverve.
Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk.
Bundás felvidéki palacsinta: kapros-sós túróval töltött palacsinta, rántva.
Akasztói rántott borda: a rántott bordaszeletekre főtt tarját, lilahagymát halmozunk, sajttal megszórjuk.
Pármai rakott csirkemell csíkok: rétegezett egytálétel, a rizsre csirkemellcsíkokat, sonkát halmozunk besamellmártással és sajttal borítjuk majd összesütjük.
Pellérdi részeges csirkecomb: a fűszerezett csirkecombokra tejfölös szaftot készítünk.
Ír paplanos pecsenye: natúr bordaszeletekre csípős, fokhagymás, hagymás, gombás ragut halmozunk és besamell mártással befedjük.
Alföldi parasztos Cordon-bleu: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, lilahagymával, füstölt sajttal töltjük, bundázzuk majd kisütjük.
Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.
Rántott csirkemellfilé Candy módra:baconnel, ananásszal és sajttal töltött csirkemellfilé rántva.
Hagymás pecsenye: a hússzeleteket megkenjük mustárral, borssal és a hagymakarikákkal együtt sütőbe helyezzük.
Göcseji pecsenye: a fokhagymás, fűszerezett karaj szeleteket kolbásszal, szalonnával töltjük, paprikás szaftban tálaljuk.
Soproni töltött borda: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, körözöttel töltjük, bundázzuk.
Szicíliai makaróni: tejszínes, paradicsomos, gombás, szalonnás csirkésragu, sajttal megszórva.
Erdélyi rakott káposzta: rakott egytál-étel savanyú káposztából, darálthúsból, kolbászból, rizsből készül.
Sertésapró Budapest módra: a sertés apróhúst csirkemájjal, zöldborsóval, gombával ízesítjük.
Pikáns húsgombócleves:tejfölös-tárkonyos húsgombócleves.
Zengővárkonyi rántott palacsinta: sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltött palacsinta, rántva.
Rántott csirkemellfilé magyaróvári módra: a csirkemell szeleteket mustárral megkenjük, gombával, paradicsommal, sajttal, sonkával töltjük, panírozzuk és kisütjük.
Hawaii saláta: saláta, uborka, kukorica, ananász, sonka, sajt.
Temesvári sertésragu: sertéscombra zöldbabos-szalonnás ragut készítünk.
Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.
Párizsi sertésborda gazdagon: a hússzeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal és tejföllel gazdagítjuk.
Diplomata szelet: a karaj szeletekre cukorborsó, karfiol, sonka, gomba kalapot készítünk, tejföllel, sajttal lefedjük.
Magyaros rántott palacsinta: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal, hegyes erőspaprikával töltve, bundázva.
Öreghegyi sertésborda: rántott szeletek közé baconos, lilahagymás körözöttet halmozunk.
Lyoni csirkemellfilé: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk.
Tazmán sertésborda:füstölt tarjával, sajttal, gombával, csemegeuborkával töltött rántott borda.
Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.
Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Velencei rolád: fűszeres tojással töltött sertésroládot bacon köntösbe tálaljuk.
Rodolfó penne: csípős bazsalikomos paradicsomos szósz, csirke, gomba, sonka, sajt.
Hamis chimichanga:palacsintába töltött chilis húsragu babbal, fűszeres sajtos öntettel.
Rakott sertés Stroganoff kocka: sertés darálthúst tejfölös, mustáros mártásban tálalunk, melyet gombával, szalonnával csemege uborkával gazdagítunk, szélesmetéltel rétegezzük, sajttal készre sütjük.
Rakott lecsó:rakott egytál étel, rizs, tojás, lecsó, sajt alatt sütve.
Párizsi sertésborda gazdagon: a hússzeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük, majd sajttal és tejföllel gazdagítjuk.
Petőfi sertésszelet: a sertéshúst egyben megsütjük, felszeleteljük, lecsós, szalonnás, fűszeres szószban tálaljuk.
Floridai töltött csirkemell: a csirkemellfilét baconnal, kukoricával, sajttal töltjük, bundázzuk.
Alpesi sertésborda: a sertésszeleteket sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.
Mennyei zöldséges rizs: répából, zellerből, gombából petrezselymes pikáns ragut készítünk, párolt rizzsel keverjük, sajttal gazdagítjuk.
Burgonyás kocka gazdagon: tejföllel és sajttal gazdagítva.
Döbrögi sertésborda: két rántott borda közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.
Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós tojással töltjük. Paprikás mártásban tálaljuk.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk.
Bakonybéli csirkecomb: csirkepaprikás jellegű étel gombával gazdagítva.
Alföldi rántott húskorong: fasírt jellegű fűszerezett darálthús panírozva, olajban kisütve.
Zengővárkonyi csirkemellfilé: a csirkemellet sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltjük, bundázzuk.
Alpesi rakott tészta: sajtmártás, sonka, gomba, főtt tészta rétegezve, sajttal szórva készre sütve.
Szatmári palacsinta tölteléke:szilva, mazsola, alma, dió.
Alföldi parasztos Cordon-bleu: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, lilahagymával, füstölt sajttal töltjük, bundázzuk majd kisütjük.
Füleki tésztasaláta: a tésztához paprikát, uborkát, lilahagymát sonkaszalámit és sajtkockákat keverünk, ízesített tejfölös mártással tálaljuk.
Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.
Kátay töltött borda: tormával, sonkával töltött borda rántva.
Orfűi töltött csirkemellfilé rántva: a csirkemellet mustárban pácoljuk, sült hagymával töltjük, bundázzuk és sajttal gazdagitjuk.
London szelet: a bordaszeleteket gombával, tejfölös mártással és reszelt sajttal gazdagítjuk.
Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.
Szakállas sertésborda: két rántott szelet között sajtszósz tatlálható, reszelt sajttal gazdagítva.
Pármai rakott csirkemell csíkok: rétegezett egytálétel, a rizsre csirkemellcsíkokat, sonkát halmozunk besamellmártással és sajttal borítjuk majd összesütjük.
Zengővárkonyi rántott palacsinta:sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltött palacsinta, rántva.
Rácz ponty: burgonyát, lecsót rétegezünk, tetejére ponty szeletet helyezünk, tejföllel meglocsoljuk, sütőben összesütjük.
Cézár saláta: saláta alapon,uborka, paradicsom, paprika, kukorica,csirkemell kocka, sajtkocka.
Faluházi babgulyás: babgulyás tejföllel, burgonyával gazdagítva.
Fickós sertésborda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Velencei csirkemellrolád: a fűszeres tojással töltött csikemellroládot bacon köntösbe tálaljuk.
Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.
Mátrai borzas sertésborda: a sertéskarajt burgonyás bundában sütjük majd fokhagymás tejföllel locsoljuk, sajttal gazdagítjuk.
Várnai fetasajtos tészta: a tésztára csirkemellfilét kockázunk, friss zöldségekkel gazdagítjuk
Bakonyi sertésborda: a sertésszeletet , gombával, szalonnával gazdagítjuk,tejfölös szafttal tálaljuk.
Rádói csirkemell:a csirkemell szeleteket szalonnával, csirkemájjal, fűszerekkel töltjük, pecsenye lében tálaljuk.
Rákóczi sertésborda: a bordaszeleteket megtöltjük sajttal, gombával, szalonnával, bundázzuk és kisütjük.
Alpesi rakott tészta: sajtmártás, sonka, gomba, főtt tészta rétegezve, sajttal szórva készre sütve.
Bohém csirkemellfilé: camamberttel, körtével töltjük, kirántjuk.
Görög saláta: jégsaláta, paradicsom, kígyóuborka, fetasajt, lilahagyma, olívabogyó.
Magyaros rántott palacsinta: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal,hegyes erőspaprikával töltve, bundázva.
Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.
Polpetti sertésborda: sajttal sonkával göngyölt karaj rántva, milánói makarónival .
Lyoni csirkemell: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk.
Falusi makaróni: a makarónira kolbászból, szalonnából darálthúsból készült ragut tálalunk.
Makói rántott borda: a karajszeleteket hagymás, borsos fűszerekkel gazdagítva bundázzuk.
Fickós rántott palacsinta: a palacsintákat füstölt-hússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Rakott lecsó:rakott egytál étel, rizs, tojás, lecsó sajt alatt sütve.
Komlói gesztenyés csirkemellfilé: a csirkemell szeleteket rumos-gesztenyével töltjük, bundázzuk.
Rakott sertés Stroganoff kocka: sertés apróhúst tejfölös, mustáros mártásban tálalunk, melyet gombával, szalonnával csemege uborkával gazdagítunk, szélesmetéltel rétegezzük.
Temesvári sertésapró: sertéscombra zöldbabos-szalonnás ragut készítünk.
Akasztói rántott borda: a rántott bordaszeletekre főtt tarját, lila hagymát halmozunk, sajttal megszórjuk.
Szigethalmi pecsenye: natúr sertésszelet tejszínes, fokhagymás boros mártásban.
Rotschild palacsinta: almával, fahéjjal, dióval töltött palacsinta, meggyes öntettel.
Alpesi sertéstekercs: a sertésszeleteket sajttal, sonkával, gombával megtöltjük majd kirántjuk.
Sümegi sertéskaraj: natúr sertésszelet hagymás-gombás-sonkás raguval gazdagítva, sajttal pirosra sütve.
Füleki tésztasaláta: a tésztához paprikát, uborkát, lilahagymát sonkaszalámit és sajtkockákat keverünk, ízesített tejfölös mártással tálaljuk.
Pármai spagetti: tejszínből, sonkából szalonnából mártást készítünk, sajttal megszórjuk.
Floridai töltött csirkemell: a csirkemellfilét baconnal, kukoricával, sajttal töltjük, bundázzuk.
Sertésapró Budapest módra: a sertés apróhúst csirkemájjal, zöldborsóval, gombával ízesítjük.
Hamis chimichanga:palacsintába töltött chilis húsragu babbal, fűszeres sajtos öntettel.
Öreghegyi sertésborda: rántott szeletek közé baconos, lilahagymás körőzöttet halmozunk.
Luxemburgi húskorongok: húskorongok almával, sajttal gazdagítva.
Bakonyi rakott tészta: a darált sertéshúst tészta ágyra helyezzük, gombával, szalonnával gazdagítjuk ,tejfölös paprikás szafttal egybesütve tálaljuk.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Jász zsivány buksza: baconnal, sonkával, hagymával és sajttal töltött sertésszelet rántva, sült hagymával szórva.
Bécsi palacsinta: rumos, diós,tejszínes töltelék ananász darabokkal, csokimártásban.
Tazmán rántott borda:füstölt tarjával, sajttal, gombával, csemegeuborkával töltött rántott borda.
Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.
Rodolfó penne: csípős bazsalikomos paradicsomos szósz, csirke, gomba, sonka, sajt.
Csabai rántott borda: a karajszeleteket fűszeres csabai kolbásszal és sajtkrémmel töltjük.
Hamis máglyarakás: tojáshab nélkül, vanília pudinggal készül.
Bakonyi sertésragu: a sertéscombot , gombával, szalonnával gazdagítjuk, tejfölös paprikás szafttal tálaljuk.
Sztrapacska: burgonyás galuskát túróval és juhtúróval összesütjük, szalonna pörccel tálaljuk.
Parasztos Cordon-bleu: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, lilahagymával, füstölt sajttal töltjük, bundázzuk majd kisütjük.
Szatmári csirkemellfilé: a csirkemellfilét sonkával, szilvalekvárral töltjük.
Hawaii saláta: saláta, uborka, kukorica, ananász, sonka, sajt.
Alföldi rántott szelet: fasírt jellegű fűszerezett darálthús panírozva, olajban kisütve.
Savanyú vetrece: sertéshúst kockára vágjuk, tejfölös,mustáros, babérleveles savanyú mártásban tálaljuk.
Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.
Zengővárkonyi rántott borda: a sertéskarajt sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltjük, bundázzuk.
Diplomata saláta: majonézes burgonya,sonkával, ananásszal, tojással, és kukoricával .
Csopaki rántott borda: a borda szeleteket sajttal-szalonnával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Csáky sertésborda: a bordaszeleteket lecsós, tojással töltjük. Paprikás mártásban tálaljuk.
Savanyú vetrece:a sertéshúst kockára vágjuk, tejfölös,mustáros, babérleveles savanyú mártásban tálaljuk.
Erdélyi rakott káposzta: rakott egytál-étel savanyúkáposztából, darálthúsból, kolbászból, rizsből készül.
Erdélyi csorbaleves: lestyánnal ízesített erdélyi zöldségleves sertéshússal.
Szakállas csirkemellfilé: két rántott csirkemellfilé között sajtszósz tatlálható, reszelt sajttal gazdagítva.
Füleki tésztasaláta: a tésztához paprikát, uborkát, lilahagymát sonkaszalámit és sajtkockákat keverünk, ízesített tejfölös mártással tálaljuk.
Magyaros rántott borda: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal , hegyes erőspaprikával töltve bundázva.
Alföldi rántott húskorong: fasírt jellegű fűszerezett darálthús panírozva, olajban kisütve.
Tüzes fatányéros: a sült karajszeleteket chilivel fűszerezzük, hozzá csípős kolbászt és "kakastaréj"szalonnát kínálunk.
Fickós töltött borda: a sertéskarajt füstölthússal, sajttal, uborkával töltjük, bundázzuk és kisütjük.
Pellérdi részeges csirkecomb: a fűszerezett cs.combokra tejfölös szaftot készítünk.
Döbrögi csirkemellfilé: két rántott csirkemell szelet közé hagymás-sonkás tojást helyezünk, sajttal gazdagítjuk.
Magyaros rántott palacsinta: sonkával, kolbásszal, hagymával, sajttal,hegyes erőspaprikával töltve, bundázva.
Milánói csirkemellfilé: gombával paradicsommal ízesített spagettin, rántott csirkemell szeleteket tálalunk, sajttal gazdagítjuk.
Rakott hal Ráczosan: burgonyát, lecsót rétegezünk, tetejére tengeri halfilét helyezünk, tejföllel meglocsoljuk, sütőben összesütjük.
Temesvári sertésapró: sertéscombra zöldbabos-szalonnás ragut készítünk.
Cézár saláta: saláta alapon,uborka,paradicsom, paprika,kukorica,csirkemell kocka, sajtkocka.
Patti prímások kedvence: sertéstarjából, sertéslábból készült gombás, tejfölös, csípős, mustáros fűszerekkel ízesített étel.
Kijevi csirkemellfilé: csirkemellfilé szeleteket fűszervajjal, mustárral töltjük, bundázzuk.
Alpesi rakott tészta: sajtmártás, sonka, gomba, főtt tészta rétegezve, sajttal szórva készre sütve.
Alföldi parasztos Cordon-Bleu: a bordaszeleteket kolozsvári szalonnával, lilahagymával, füstölt sajttal töltjük, bundázzuk majd kisütjük.
Lyoni csirkemell: natúr csirkemellfilére sült hagymakarikákat halmozunk.
Doma-dóró: orsó tészta alapon fűszeres, zöldborsós sertésragut, sajttal gazdagítva tálalunk.
Hortobágyi rántott csikós borda: a bordaszeleteket tojással, szalonnával, hagymával töltjük.
Pármai rakott csirkemell csíkok: rétegezett egytálétel, a rizsre csirkemellcsíkokat, sonkát halmozunk besamellmártással és sajttal borítjuk majd összesütjük.
Faluházi babgulyás: babgulyás tejföllel, burgonyával gazdagítva.
Öreghegyi csirkemellfilé: rántott csirkemellfilé közé baconos, lilahagymás körözöttet halmozunk.
Dubarry sertésszelet: natúr sertéskarajra párolt karfiolt halmozunk, leöntjük sűrű tejmártással, megszórjuk reszelt sajttal, majd pirosra sütjük.
Rimini spagetti: sajttal-sonkával-zöldborsóval gazdagítjuk, tejszínes mártással tálaljuk.
Alpesi rakott tészta: sajtmártás, sonka, gomba, főtt tészta rétegezve, sajttal szórva készre sütve.
Polpetti sertésborda: sajttal sonkával göngyölt karaj rántva, milánói makarónival .
Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, barackíz.
Eszterházy tokány: a húscsíkokat megpirítjuk, ízesítjük, zöldségekkel gazdagítjuk, mustáros, babérleveles tejfölös mártással tálaljuk.
Bécsi palacsinta: rumos, diós,tejszínes töltelék ananász darabokkal, csokimártásban.
Zengővárkonyi sertésszelet: a sertéskarajt sonkával, savanyú uborkával és sajttal töltjük, bundázzuk.
Erdélyi rakott káposzta: savanyúkáposztából, darálthúsból, kolbászból, rizsből készül.
Svájci lakodalmas töltött karaj: bundázott bordaszeleteket sonkával, gombával almával töltjük.
Korzikai csirkemellfilé: cs.mellszeleteket citromos mustárba mártjuk, majd fűszeres zsemlemorzsába forgatjuk és pirosra sütjük.
Óvári sertésborda: a sertésborda szeletre sonkát és gombát halmozunk, beborítjuk sajttal, sütőben pirosra sütjük.
Ajkai rakott metélt: metélt tészta, túrókrém, baracklekvár.
Hamis chimichanga: palacsintába töltött chilis húsragu babbal, fűszeres sajtos öntettel.
Párizsi sertésszelet gazdagon: a hússzeleteket párizsi masszába forgatjuk, kisütjük,majd sajttal és tejföllel gazdagítjuk.
Mecseki palacsinta: a palacsintákat mazsolával, diókrémmel megtöltjük, vaníliás öntettel tálaljuk.
Görög saláta: jégsaláta, paradicsom, kígyóuborka, fetasajt, lilahagyma, olívabogyó.
Szerb rizseshús: fűszeres pörköltszerű húskockák, lecsós, szalonnás rizzsel keverve.
Bakonyi palacsinta: a palacsintákat darálthúsos, gombás, szalonnás raguval töltjük, tejfölös paprikás szafttal tálaljuk.
Tüzes fatányéros:
A megrendeléseket mindig a tárgyhetet megelőző péntek 14 óráig lehet leadni telefonon, az ebédszállítónál vagy e-mailban (csatolt fájlként) a letölthető megrendelőlapunk segítségével.
A készpénzfizetés minden esetben az ebédszállítónál történik.
Módosításokat a szállítást megelőző napon 11 óráig, kizárólag telefonon fogadunk el.